Beeldrealisatie

Wil jij opvallen met tekst en beeld?

Wil jij een CV dat overtuigt? Een bijpassende flyer die je kunt posten op LinkedIn? Wat moet je nu eigenlijk wel en niet noemen in je CV? Ik help je graag!

Jouw eigen CV, afgestemd op jouw persoonlijkheid, wensen en toekomstige werkgever! Wil je je creatieve persoonlijkheid laten zien, dan wijken we af van een standaard opmaak. Vraagt jouw sector om een overzichtelijk strak CV, dan gaan we uiteraard daarvoor.

Of misschien zoek je een opvallende uitnodiging voor een feest? Wil je een foto bewerken om meer aan te sluiten bij de huisstijl om te posten op social media? Een nieuwe profielfoto voor LinkedIn?

Neem contact met mij op voor vrijblijvende informatie! Hieronder wat voorbeelden van mijn werk. Ik hoop dat het je aanspreekt.


Met dit creatief CV als magazine gingen in mei 2017 letterlijk tientallen deuren voor mij open. Ik zocht naar een werkgever waar ik mijn creativiteit kwijt kon. Vonden lezers mijn CV te creatief, dan waren wij simpelweg geen match! Dat ik zelf mocht kiezen uit 4 aanbiedingen was een luxe! 


Wat heerlijk, een CV dat op 1 pagina past. Juul heeft tot nu toe een carrière doorlopen met functies die iedereen kent. Daardoor kon alles kort en bondig. Wist je dat recruiters daar dol op zijn?


Wees echter ook realistisch. Heb je een technisch beroep of ben je manager, dan heb je vaak meer uit te leggen (systemen/budgetten/verantwoordelijkheden). Kies dan voor een traditionelere opmaak waar automatisch meer ruimte is voor tekst. Probeer dan altijd je CV tot twee pagina’s te reduceren. Een voorbeeld wat goed smoelt maar toch nog een tradionele opmaak heeft, is het CV dat ik maakte voor Dennis:


Ik ken niet elke sector. Zelf heb je vaak een idee wat wel werkt en wat niet. Onderstaande heb ik voor mezelf voor ‘de leuk’  gemaakt, maar niet gebruikt. Met een andere foto kun je overigens meer rust creëren. Ik ben benieuwd wanneer ik voor iemand aan de slag mag en creatief net wat verder mag gaan!


Marcel vroeg mij om zijn CV eens anders te benaderen. Hij heeft diverse hotels in het buitenland onder zijn hoede gehad, en zocht naar een goed overzicht van zijn klussen. Samen kozen we uiteindelijk voor een portfolioachtige brochure met een korte beschrijving per project van zijn verantwoordelijkheden en een referentie.


Voor Rob maakte ik een krachtige opening, gevolgd door een klassieke vervolg. Rob behoorde tot een van de 5 beste CV’s van februari 2018 van SollicitatieLab!


Yvonne had een wat korter CV. Daardoor kon ik wat creatiever aan de slag met haar wens voor een vrouwelijk doch strak CV.


Hieronder nog wat voorbeelden van andere CV’s. Je ziet dat kleur zeker invloed heeft! Het maakt iets strakker of sprekender. Kies altijd voor een opmaak en kleur die past bij jou, maar ook bij de functie die jij ambieert!


Deze vertaalde ik voor iemand naar een cv voor de chemiesector:En wat voorbeelden voor social media. Bij een van mijn laatste werkgevers bleek dat vacatures beter werden bekeken dankzij aansprekend beeld.
Tot slot nog wat ander creatief werk:Niets van deze site mag, gedeeltelijk of geheel, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.