Home

Welkom!

Leuk dat je er bent. Je krijgt hier een indruk van mijn twee passies: tekstschrijven en fotografie/beeldbewerking.

Ik ben van oorsprong geschoold als (foto)journalist. Door de jaren heen heb ik echter mijn passie gevonden: communicatie en marketing. Marcom functies zijn veelzijdig. In de ochtend weet ik vaak nog niet wat de middag mij brengt, heerlijk. Daarbij kan ik mijn liefde voor fotografie en beeld ook goed inzetten in mijn functie. Perfecte combi, toch?

Ik werk momenteel als communicatiespecialist (bekijk mijn LinkedIn-profiel), en sta daarnaast mensen bij met het schrijven van een CV of sollicitatiebrief. Sinds kort heb ik hier het maken van profielfoto’s voor LinkedIn en CV’s aan toegevoegd. Bekijk de voorbeelden.

Heb je hulp nodig bij het solliciteren of kan ik je helpen met een andere tekst en flyer?  Laat het me weten! Voor inspiratie kun je terecht onder de koppen tekstschrijven en  beeldrealisatie. Ik woon in Wageningen, waar ik graag een kop thee met je drink. Elkaar virtueel ontmoeten werkt ook prima!


Geïnteresseerd in mijn foto’s? Bekijk mijn shop bij Werk aan de Muur!

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram!


Niets van deze site mag, gedeeltelijk of geheel, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.